Szórólap, molinó, szlogen, PR cikk, weboldal teljes szöveges tartalma, banner, hirdetés – csak néhány azok közül, ahol szövegírásra van szükségünk. Az üzleti és a hétköznapi élet állandó része az írás, az arculatunk része, ezért fontos, hogy ügyeljünk a stílusos megjelenésre ilyenkor is.

Szövegíróink kiemelik Önt versenytársai közül!

A szövegírás a kommunikációnk része, mellyel megteremtjük a kapcsolatot, felkeltjük a figyelmet és közvetítjük azt a lényeges információt, amit meg szeretnénk osztani. A minőségi és az arculathoz illeszkedő szövegírás az üzleti siker egy igazán fontos része. Szövegeink írásánál ügyelünk arra is, hogy keresőbarát tartalmat készítünk az Ön számára, ezáltal könnyebben elérik az online világban.

szovegiras

Cégünk segítségével színvonalas és érthető üzenetet közvetíthet ügyfeleinek. Proaktív marketing szemlélettel dolgozunk, ami azt jelenti, hogy a szövegírás mellett tanácsokkal is ellátjuk, hogy az alkalmazott felületein milyen kommunikációt használjon, ezáltal több ügyfele, megrendelője lesz és sikeresebben jelenhet meg a piacon.

Creative Contact Form: There is nothing to show!

Akik már minket választottak

Kapcsolat - Elérhetőség

A Vertom online Kft. elérhetőségei
+36-70/636-1386
Telefon:
1047 Budapest Baross u. 79-89.
Iroda:
Előzetes bejelentkezés alapján
Ügyfélfogadás:

Vertom online Kft. a Facebook-on!google+ icon

Weboldal, webáruház készítés, közösségi és Google marketing, keresőoptimalizálás, SEO ellenőrzés, Facebook kampány és oldalal készítése, menedzselése, grafikai anyagok tervezése, web szövegírás, GDPR audit, ÁSZF és Adatkezelési nyilatkozat készítés. Elérhető áron, gyors, precíz kivitelezéssel, garanciával!